Om oss

OM OSS

Vad vi gör

Stockholm Eventljud hyr ut ljud, ljus, bild, scen, backline och tekniker till event, konferens och konsert.Varför anlita Stockholm Eventljud

Med kvalitativ Utrustning, rätt Kompetens och trevligt Bemötande arbetar vi med Kunden i fokus.


Inför varje uppdrag oavsett storlek arbetar vi med checklistor för att säkerställa tydlig planering och tryggt genomförande. Vi går bl.a. igenom behovsanalys, praktiska delar samt uppföljning. I vårt arbete är vi måna om att kunden ska få det den förväntar sig med rätt balans till kundens budget.


Stockholm Eventljuds har många års erfarenhet av små till medelstora evenemang av alla dess slag. Vi vill göra den typen av evenemang riktigt bra, hyra ut ett brett sortiment av kvalitativ Utrustning, ha rätt Kompetens att handha den, till ett konkurrenskraftigt pris.


Utrustningen vi hyr ut är optimerad för att både prestera riktigt bra och samtidigt vara enkel och snabb att rigga. Tillsammans med vår erfarenhet att handha den spar detta tid i ibland tighta körscheman hos arrangören. Ofta krävs lite personalresurser ute på fältet och det spar pengar för Kunden.

 

Förutom att vi har Kunden i fokus och ser till Kundens behov och önskemål, ser vi hela kedjan av människor som berörs av vår prestation. Vi värnar om och vet vikten av att som t.ex. Kund eller artist möta trevlig och professionell personal ute på fältet, därför värdesätter vi ett trevligt Bemötande gentemot våra Kunder och annan personal vi jobbar med.Våra kunder

Företag, bokningsbolag, konferensanläggningar, festlokaler, liveband, artister, kommuner och organisationer m.fl.Miljöengagemang

Vi värnar om miljön och tror på en hållbar utveckling. I vårt hyressortiment har vi enbart energisparande ljusutrustning med den senaste LED-tekniken. Dessutom är en stor del av vårt totala hyressortiment närproducerat och tillverkat i Sverige vilket spar på miljön genom korta leveranssträckor.

Att anlita Stockholm Eventljud ska vara hållbart både kvalitetsmässigt och miljömässigt.Vilka jobbar

Stockholm Eventljud ägs och drivs av Björn Enegård som har arbetat professionellt sedan 2001 inom musik- och underhållningsbranschen både som musiker, tekniker och artistbokare.

Vid arrangemangen ute på ”fältet” anlitas ytterligare kunnig personal, från vår personalbank, med gedigen erfarenhet och utbildning inom ljud- och ljusteknik samt musik.Stockholm Eventljud är medlemmar på Eventmarket.se. På vår profilsida i sökportalen berättar vi bl.a om att man kan hyra ljud och ljus av oss till olika event, konferenser och konserter samt att vi även bokar artister och underhållning. Det är en ära för oss att finnas med på Eventmarket, där Sveriges främsta event-, mötes- & upplevelseleverantörer samlas!

Stockholm Eventljud är medlemmar på Eventeffect.se som teknikleverantör till event, konferens, konsert, mässa m.m.

BJÖRN ENEGÅRD

Ägare, Projektledare

NIKLAS BJÖRKLUND

Tekniker

SIMON PERSSON

Tekniker

JON LUNDIN

Transport, Rigg/riv

HÅKAN LINDBERG

Tekniker, Transport

Copyright @ 2020 All rights reserved

KONTAKT


Fjugestagränd 3

124 72 Bandhagen


Telefon     08-777 29 29

E-post      info@stockholmeventljud.se

Webplats  www.stockholmeventljud.se

VI RINGER DIG


Ange telefonnummer så ringer vi upp.