OM OSS

TRYGGT • FLEXIBELT • EKONOMISKT

OM STOCKHOLM EVENTLJUD


Stockholm Eventljud hyr ut ljud, ljus och backline till event, konferens och konsert.


Stockholm Eventljud startade 2012 och ägs av Björn Enegård som har arbetat professionellt i över 20 år inom musik- och underhållningsbranschen både som musiker och tekniker. Vid arrangemangen ute på ”fältet” anlitas ytterligare kunnig personal, från vår personalbank, med gedigen erfarenhet och utbildning inom ljud- och ljusteknik samt musik.


Våra kunder

Företag, privatpersoner, bokningsbolag, eventbyråer, konferensanläggningar, festlokaler, liveband, artister, kommuner, myndigheter och organisationer med flera.

VARFÖR ANLITA OSS?


Med kvalitativ Utrustning, rätt Kompetens och trevligt Bemötande arbetar vi med Kunden i fokus.

Inför varje uppdrag oavsett storlek arbetar vi med checklista för att säkerställa tydlig planering och tryggt genomförande. Ta gärna del och hjälp av vår checklista här.


Stockholm Eventljud har många års erfarenhet av små till medelstora evenemang av alla dess slag. Vi vill göra den typen av evenemang riktigt bra, hyra ut kvalitativ Utrustning, ha rätt Kompetens att handha den, till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi har stor vana att sammarbeta med artister, arrangörer, övrig personal såsom lokaluthyrare, serveringspersonal m.fl. så att kundens evenemang blir det bästa möjliga.


Utrustningen vi hyr ut är optimerad för att både prestera riktigt bra och samtidigt vara enkel och snabb att rigga. Tillsammans med vår erfarenhet att handha den spar detta tid i ibland tighta körscheman hos arrangören. Ofta krävs lite personalresurser ute på fältet och det spar pengar för Kunden.  Förutom att vi har Kunden i fokus och ser till Kundens behov och önskemål, ser vi hela kedjan av människor som berörs av vår prestation. Vi värnar om och vet vikten av att som t.ex. Kund eller artist möta trevlig och professionell personal ute på fältet, därför värdesätter vi ett trevligt Bemötande gentemot våra Kunder och annan personal vi jobbar med.


Miljöengagemang
Vi värnar om miljön och tror på en hållbar utveckling. I vårt hyressortiment har vi enbart energisparande ljusutrustning med den senaste LED-tekniken. Dessutom är en del av vårt totala hyressortiment närproducerat och tillverkat i Sverige vilket spar på miljön genom korta leveranssträckor. Att anlita Stockholm Eventljud ska vara hållbart både kvalitetsmässigt och miljömässigt.

HYRA MUSIKINSTRUMENT


Vill du lära dig spela ett musikinstrument? Besök vår bifirma PlayGear.se som hyr ut piano, gitarr, elbas och trummor. Hyr valfri hyreslängd Enkelt, Ekonomiskt och Hållbart.


VÄRDEFULL INFO


 Kunden ombesörjer nödvändigt strömuttag samt håller utrustningen den hyr försäkrad mot stöld, skada, brand med mera.

Se våra allmänna villkor hyra för fullständig information.

Copyright © 2020 Alla rättigheter förbehållna

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera